Tular video Khairul Aming belanja ibu barang kemas, menggeletis anak dara nak jadi menantu

Oleh WAN SITI AMINAH

Personaliti media sosial terkenal, Khairul Aming kembali menjadi topik perbincangan hangat selepas muncul dalam akaun TikTok milik satu perniagaan barangan kemas.

Menerusi rakaman tersebut, Khairul Aming tampak sedang menemani ibunya melihat sebelum memilih perhiasan yang dijual di premis terletak di Kota Bahru, Kelantan itu.

Rupa-rupanya, usahawan muda berkenaan sebenarnya mahu membelikan barangan kemas yang dipilih sendiri oleh ibundanya sebelum menyerahkannya sebagai hadiah.

โ€œHari ini kita bawa Ma (ibu) untuk meraikan dia. Kita kena bahagiakan Ma dahulu. Barulah boleh bahagiakan orang lain,โ€ kata usahawan yang berusia 32 tahun itu.

@kedaiemassriindah_

Hey, whats upp gaiss โ€ฆ tk dapat dendeng berapi pon tkpo lah , dapat tgok founder dendeng berapi mari walk in di kedai pon jjaddii ๐Ÿ˜ thankyouu @Khairulaming beli emas buat ibu tersayang ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ #kedaiemassriindah #emas916 #kotabharu #fyppppppppppppppppppppppp

โ™ฌ suara asli – ๐•ฌ๐–‰๐–๐–”๐–“ – ๐•ฌ๐–‰๐–๐–”๐–“

Tular di media sosial, video yang dikongsikan oleh kedai barangan kemas tersebut telah berjaya meraih sebanyak 1 juta tontonan daripada pengguna platform TikTok.

Baca Artikel Penuh