Nama Meerqeen pula diseret Sarah Yasmine, dedah hubungan sebenar lepas digelar peminat

Oleh WAN SITI AMINAH

Tindakan pelakon, Meerqeen yang menggelarkan kekasih gelap Aliff Aziz iaitu Sarah Yasmine sebagai sekadar seorang peminat nampaknya telah mengundang ‘padah’.

Mana tidaknya, Sarah Yasmine telah bertindak memuat naik tangkap layar perbualan mereka berdua berikutan tidak berpuas hati dirinya digelar peminat oleh Meerqeen.

Berdasarkan hantaran di ‘Instastory’, Sarah Yasmine mendakwa telah mula berkawan rapat dengan Meerqeen selepas pelakon berkenaan putus cinta sekitar tahun 2023.

Wanita asal Singapura itu bagaimanapun menafikan dakwaan dirinya menjadi punca perpisahan antara Meerqeen dan kekasihnya ketika itu iaitu pelakon, Anna Jobling.

“Semasa mahukan saya, awak (Meerqeen) tak panggil peminat pun. Saya kongsikan tangkap layar. Dia macam Sophia (Albarakbah) kan? Saya kena jaga nama sekarang sebab tak mahu diburukkan oleh orang macam ini.

“Saya adalah wanita selepas Anna. Mereka putus cinta dan kemudian saya datang. Tetapi sekarang saya dan Meerqeen sudah tiada apa-apa. Saya dengan Anna juga sudah menjadi kawan.

Baca Artikel Penuh