Lelaki pukul isteri sehingga koma bebas dari penjara, adik ipar doa agar dilaknat tuhan

Oleh KIM SYAZIE

Suami yang disyaki memukul isteri ketiganya yang sedang hamil sehingga koma pada 4 Mei tahun lalu telah dibebaskan dengan jaminan setelah setahun ditahan reman di penjara.

Perkembangan terbaru itu tular setelah adik mangsa, Fauziah Nordin memuat turun video mengenai pembebasan Rosmaini Abd Raof di sosial media TikTok.

Menurut video tersebut, selepas dijamin, Rosmaini bebas beraktiviti di luar dan ini mengundang rasa tidak puas hati Fauziah terhadap abang iparnya yang mempunyai tiga isteri itu.

Hal yang demikian kerana apa yang dinikmati lelaki itu tidak adil memandangkan lelaki itu boleh ‘enjoy’ di luar setelah mendatangkan kecederaan parah kepada kakak sulungnya.

Fauziah yang memberi gelaran lelaki dayus kepada Rosmaini itu turut berdoa agar tuhan melaknat abang iparnya sebagai balasan atas perbuatannya.

https://www.tiktok.com/@ziahzara15/video/7192042795081764123?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7133363314621924865

Berlatarbelakangkan video seorang wanita yang terlantar di katil, Fauziah juga turut berkongsi status kakaknya, Jahidah Nordin yang masih berada dalam keadaan koma.

Baca Artikel Penuh