Penat je dulu bergaduh sampai dalam kain pun terbuka, Anju mengaku dah ‘getback’ dengan papa?

Oleh KIM SYAZIE

Awal Februari lalu, nama aktres Zarina Anjoulie atau Anju sempat terpalit kontroversi apabila pertunangannya bersama Datuk Seri Khazrul Elzey atau dikenali sebagai “papa”, berakhir di tengah jalan.

Mereka sempat berbalas serangan di media sosula sehingga terbuka satu persatu “aib.

Bagaimanapun video terbaru Anju bersama bekas tunangnya itu menimbulkan tanda tanya sama ada mereka sudah berbaik atau pun hanya video lama.

Sejak semalam kedua-duanya dilihat saling memuat naik video ke akaun TikTok masing-masing lantas menimbulkan banyak persoalan.

“Kita up lagi lah. Kenangan kita (bersama) Anju. Janganlah cemburu awak-awak semua, jodoh pertemuan itu hak Allah. Kami berserah!,” demikian kapsyen Khazrul.

Dalam video dikongsi Khazrul, mereka dilihat begitu gembira meluangkan masa bersama anak-anak.

Bahkan gelagat Anju yang berlari dan memeluk Khazrul terlihat seperti mereka berdua menjalinkan kembali hubungan cinta.

@alfayeds.8

#fyp kita up lagi lah …. our memories @zarinaanjoulie_ jgn la cemburu awak2 semua jodoh pertemuan itu hak Allah. kami berserah!

♬ Mekar Di Jiwa – X-Ray

Sementara itu, Anju dalam perkongsian terbaru di Instagram memberitahu dia sememangnya dalam fasa menjalin cinta dengan Khazrul.

Percaya pada kalimat “jodoh di tangan Allah”, Anju berkata dia mengikut sahaja susunan takdir untuknya buat masa sekaran

g.Meninjau ke ruangan komen di TikTok Khazrul, ramai yang mendoakan kebahagiaan mereka selain ada yang membangkitkan kembali episod pertengkaran mereka dahulu.

“Bergaduh dalam kain semua keluar. Kahwin lah cepat-cepat senang,” komen pengguna TikTok.

“Lepasni jangan gaduh-gaduh tau. Bina balik pagar yang dah roboh tu,” komen netizen.

“Bila berpisah, maki hamun semua keluar,” komen yang lain.

Bagaimanapun rata-rata mendoakan agar Anju dan pasangan pilihannya cepat-cepat menamatkan zaman “bujang” mereka supaya tidak berterusan bergaduh.

Baca juga: Lantang bahas isu poligami, isteri Caprice dikirim bungkusan hitam misteri – Pengecut!